Archív

Fish! szülinap az A38-on

Csütörtökön ünnepel a Hajó: tizenöt éves lett a Fish! zenekar. Bemutatni valószínűleg senkinek nem kell őket, aki tavaly még nem hallott róluk, az a legutóbbi, Konzervzene című albumuk kapcsán, vagy bármelyik emlékezetes bulijuk révén bizonyára azóta találkozott a névvel.

 

Ha esetleg mégsem, elmondom, hogy a szépen lassan, de annál tudatosabban építkező banda mára az ország egyik legjobb koncertzenekarává nőtte ki magát, amelyet a viszonylag kevés kiadott lemez ellenére mégsem lehet élőben megunni. Aki volt már igazán veretős buliban a hajón, amikor érezni lehet a lábunk alatt a hullámzást, az borítékolhatóan megtapasztalhatja ismét az élményt, szóval ott a helye. Aki tudja, mi az a plusz, ami a koncerteken kiemeli őket a többiek közül, annak is. Aki meg nem, annak ideje megtudnia! A viszonylag rövidre fogott sajtóközleményük sem ígér mást: az ereje teljében lévő Fish! nosztalgikus nyuggerkedés helyett inkább egy kibaszott nagy bulit helyezett csütörtökre kilátásba.

 

Előzenekarként pedig megnézhetjük az Uzipovot és a Gyík zenekart is. A koncertről felvételt készít a Petőfi rádió és a Duna TV is, sőt, koncertklip is készül a helyszínen. Klipekben szerepelni pedig tök jó móka, úgyhogy csütörtökön irány a hajóra!

 facebook event itt

Kapcsolódó:

Személyes üzenet Szegednek – Fish! @ Rongy, 2013.11.07.

…majd azt mondják rá, hogy ez az underground!  – FISH!

 

Megosztom.

Szólj hozzá