Archív

Tankcsapda és Hősök az EFOTT-on

 

A Miskolctapolcán július 15-20 között megrendezett idei EFOTT nulladik napját a 25. születésnapját ünneplő Tankcsapda koncertje nyitja, de lesz a megszokott pöttyöslabda-parti Dévényi Tibi bácsival, hip-hop színpad és még sok egyéb is.

 

A Tankcsapda idén nyáron összesen nyolc koncertet fog adni, tehát érdemes lesz ellátogatni a fesztivál nyitónapjára, amelyen Lukács Laci elmondása szerint nagyszabású, látványos buliban lehet része a közönségnek, vendégzenekarokkal és koncerten ritkán hallott számokkal.

Emellett idén külön hip-hop színpadot is avat a fesztivál, amelynek az amúgy is évek óta a fesztiválhoz nőtt Animal Cannibals tagjai lesznek a házigazdái. Ennek örömére olyan nevekkel is találkozhatunk majd, mint a Hősök, Siska Finuccsi, Funkasztikus, valamint helyi érdekeltségű előadók is lehetőséget kapnak, hogy megmutassák magukat. A koncertek mellett pedig az érdeklődők minden nap részt vehetnek majd a Ricsi és Qka vezette Hip-hop Akadémia előadásain is.

 

Hősök és Annimal Cannibals

 

Találkozhatunk majd természetesen a fesztiválszezon-végére-már-a-könyökömön-jön-ki-mert-mindenhol-ugyanazok-lépnek-fel kategóriás magyar bandákkal, de a kilencvenes évekről hosszú ideje lejönni nem akaró egyetemi hallgatóság bizonyára most is a retro bulikban fogja a legnagyobbat veretni olyan nevekre, mint például a Mr. President, Brooklyn Bounce, Haddaway, vagy a Vengaboys.

 

tsoree

Kapcsolódó:
Megvan a 2014-es EFOTT helyszíne
EFOTT 2013

 

Megosztom.

Szólj hozzá

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu