Archív

Calendar

jún
20
sze
Fishing on Orfű 2018 @ Panoráma Camping Orfű
jún 20 @ 12:00 du. – jún 24 @ 2:00 de.
Fishing on Orfű 2018 @ Panoráma Camping Orfű | Orfű | Magyarország

 

A naptárakat tessék elővenni, a dátumot kéretik bevésni! A jegyértékesítés december elején indul – további infók hamarosan!

Addig is itt a tavalyi, na meg rengeteg régebbi beszámolónk!

facebook event

jún
21
csü
7vége az ég alatt 6-7-8 @ Csobánkapuszta
jún 21 @ 6:00 du. – jún 25 @ 12:00 du.
7vége az ég alatt 6-7-8 @ Csobánkapuszta | Bercel | Magyarország

 

Underground & DIY audio visual electronic organic digital analogue manual mechanical arty farty

Vésd bele a naptáradba egy éles tárggyal: 7vége az ég alatt 6-7-8.
Légy tanúja Nyúl és Róka mesebeli visszatérésének és egy teljesen új falka csodálatos megérkezésének a Lusta Zöld Folyók között húzódó Sűrű Lila Erdőbe!

További részletek kicsit később…

facebook event

Nick Cave & The Bad Seeds @ Budapest Arena
jún 21 @ 8:00 du. – 11:00 du.
Nick Cave & The Bad Seeds @ Budapest Arena | Budapest | Magyarország

 

Minden idők egyik legfontosabb dalszerző-énekese Nick Cave, ebben semmi túlzás nincs. Dalszövegei, dalai, lemezei, regényei és személyisége együtt adják ki azt a különleges valamit, ami miatt az ausztrál alkotó megkerülhetetlen és lenyűgöző. Legfrissebb lemezét és pályafutása legjavát hozza június 21-én Budapestre, a Papp László Budapest Arénába. Nem először jön Magyarországra, de minden visszatérése ünnep.

Nick Cave pályafutása a Boys Next Door nevű gimnáziumi punkzenekarban indult, aztán a Birthday Partyban folytatódott a 80-as évek elején. A székhelyét Londonba áthelyező együttes felbomlása után az énekes-dalszerző 1983-1984 fordulóján alakította meg a Bad Seedst, meg 1984-ben jelentette meg From Her to Eternity című bemutatkozó nagylemezét.

Cave és zenekara azzal hozott újat, hogy egész fura, és rendkívül megkapó módon és formában értelmezte újra a bluest, a gospelt és a countryt, és rakta ezeket sajátos sötét és artisztikus keretbe rakta. A menet közben számos tagcserén átesett zenekar a 80-as években hosszú ideig Londonban, aztán Berlinben működött – ekkor bukkant fel Wim Wenders Berlin felett az ég című filmjében -, s ez alatt öt sorlemezt adott ki.

A 90-es évek elején az egyre népszerűbb dalszerző – aki sikeresen szakított korábbi drogfüggőségével – Sao Paolóba tette át székhelyét, ott készült a Bad Seeds addigi legfinomabb lemeze, a The Good Son, melyet a 90-es években további négy album követett, többek közt az 1997-es The Boatman’s Call, melyet Nick Cave és az angol dalszerző-énekesnő, PJ Harvey rövid románca inspirált.

A 90-es évek közepe óta Angliában – Londonban, majd Brightonban – élő Nick Cave a 2000-es és a 2010-es éveket is nagyszerű lemezekkel abszolválta, és még arra is jutott ideje, hogy Grinderman néven karcos-garázsrockos mellékzenekart alakítson, hogy filmzenéket írjon (többek közt A préri urai, a Távol az emberektől és a Gyilkos nyomon című filmekhez), és hogy az És meglátá a szamár az Úrnak angyalát című 1989-es regénye után újabb könyvet írjon (Bunny Munro halála, 2009).

Legutóbbi sorlemeze, a 2016-os Skeleton Tree pályafutása egyik csúcsteljesítménye, melynek különös, tragikus aurát kölcsönöz Arthur nevű egyik ikerfiának 2015-ben bekövetkezett tragikus halála. Az ausztrál kultlegenda legutóbbi megjelenése valós és szimbolikus határkő – a 2017-es Lovely Creatures: The Best Of Nick Cave and The Bad Seeds pályafutása második válogatáslemeze, gazdag és pontos összefoglalás.

Jegyárak: 9900 – 22900 Ft (Álló: 19990 Ft)
Nincs kiemelt állóhely, küzdőtér teljes területe elérhető a normál álló jeggyel
Jegyelővétel:
Online
Személyesen

facebook event

Queens of The Stone Age @ Budapest Park @ Budapest Park
jún 21 @ 8:00 du. – 11:30 du.
Queens of The Stone Age @ Budapest Park @ Budapest Park | Budapest | Magyarország

Sorra érkeznek a Parkos bejelentések – mintha csak egy koncertekkel teli adventi naptárat nyitogatnánk – és máris itt egy újabb nagy név: június 21-én a Queens of The Stone Age első önálló magyarországi koncertjén mutatja be nálunk is friss nagylemezét.

A Queens of The Stone Age a 2014-es Sziget fesztiválos fellépése óta nem járt Magyarországon, így már ideje volt a visszatérésnek. Most ráadásul Josh Homme és csapata az augusztus végén megjelent hetedik nagylemezükkel, a Legjobb Rock Album kategóriában Grammy-jelölt Villains-szel érkezik hozzánk, hosszú idő óta először önállóan, headline fellépőként a New Beat szervezésében.

Napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekarát, a Queens of The Stone Age-et 1996-ban alapította Josh Homme, Kaliforniában. A mostani felállásban Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore erősítik a bandát. Pont úgy, mint a nem régiben kijött Villains-en, amin sokak megdöbbenésére a frontember kérése Mark Ronson producerrel dolgoztak együtt. Mark Ronsonhoz köthető többek között az Uptown Funk és számos nagyágyúval dolgozott már közösen, – úgy, mint Lady Gaga, Robbie Williams vagy éppen Adele -, ezúttal pedig a Villains elektronikus hatásaiért is ő felelt.

Az elővétel december 15-én indul, érdemes a jegyekre minél előbb lecsapni a www.budapestpark.hu oldalon.

Facebook-esemény

jún
22
pén
Kultkikötő @ Balaton @ Különböző helyszínek
jún 22 @ 4:00 du. – aug 26 @ 11:00 du.
Kultkikötő @ Balaton @ Különböző helyszínek | Magyarország

 

Magyarország és a Balaton-part leghosszabb összművészeti fesztiválja 2018. június 22-én kezdődik, és egészen augusztus 26-ig tart. A felhozatalt elnézve a rendes évi szabadság tervezésekor érdemes egy pillantást vetni a már majdnem teljes programkínálatra – feltéve, hogy nem szeretnénk lemaradni a kőszínházak teltházas előadásairól és az ország legnépszerűbb zenészeinek koncertjeiről. A balatonföldvári, balatonboglári és balatonfenyvesi szabadtéri helyszíneken ugyanis – az eddigi évekhez hasonlóan – minden produkció csak egyszer lesz látható. De ez még nem minden: a Kultkikötő legénysége 2018-ban Badacsonyra is áthajózik…

A kultúrára nyaraláskor is szomjazó közönség idén is különleges produkciók közül válogathat: a Kultkikötő színpadán többek között látható lesz a Valódi hamisítvány című darab Kern András és Hernádi Judit főszereplésével, de itt először szabadtéren is műsorra tűzik a Thália Színház bemutatója óta folyamatosan teltházzal futó Oscar című vígjátékát. Sok más produkció mellett Balatonföldvárra érkezik – Rezes Judit és Szabó Győző főszereplésével – a Loveshake című darab is, de még hosszasan lehetne sorolni a balaton-parti helyszínekre látogató, ismert és elismert fellépőket: a Kultkikötő közönsége biztosan láthatja a színpadon Molnár PiroskátSzervét Tibort, Borbély Alexandrát és Szabó-Kimmel Tamást is.

A színdarabok mellett idén is lesznek koncertek: az egyébként is kellemes nyárestéket mások mellett a Quimby, a Cotton Club Singers és a Balahlousiana koncertje teszi majd még hangulatosabbá. Mellettük olyan zenei csemegék közül válogathat a közönség, mint Dés László Nagy utazás című koncertje, vagy Bereményi Géza és Másik János Cseh Tamás estje, a Keresztben jégeső című produkció.

Badacsony JÖVÜNK!

A közönség és a szervezők nagy örömére a Kultkikötő a három déli parton található, saját helyszíne (Balatonöldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves) mellett idén először az északi parton is vitorlát bont. Ebben az évadban Badacsonyban is megmártózhatunk a Kultkikötő életérzésben: a Laposa Borbirtok FrissTeraszán 2018 júliusában és augusztusában, hetente kétszer a Kultikötő gondoskodik majd arról, hogy a finom borokat legalább ilyen jó koncertek kísérjék.

A Kultkikötő legFRISSebb – kicsiknek és nagyoknak is szóló – programjai között olyan, „ínyencségek” találhatók, mint Kiss Tibi és Vastag Gábor közös estje, az Aranyakkord című produkció, vagy Bérczesi Róbert, Én meg az ének című projektje. A minden szempontból friss badacsonyi kínálatban helyet kap a vadonatúj dalokat és a ’80-as évek „bestof-ját” egyaránt játszó Müller Péter Sziámi andFriendsde ott lesz még Sena, Pély Barna, Jónás Vera Duó, Fran Palermo és a NAZA – Szűcs Krisztián és Mező Misi közös koncertje.

Fontosnak tartjuk időben felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a nálunk látható – és nem csak a balaton-parti helyszínek miatt – különleges produkciók dátumaival is érdemes kalkulálni a szabadság tervezésekor. Ezt az üzenetet idén egy erre rímelő kampánnyal is erősítjük, amelyben a valódi és tartalmas kikapcsolódás jelentőségét hangsúlyozzuk. Ennek érdekében a nálunk fellépő, meglehetősen elfoglalt színészeket és zenészeket kérdeztünk arról, hogy ők hogyan, vagy éppen hogyan nem szoktak pihenni. A kampány keretében készült videókat és fotókat folyamatosan közzétesszük a Facebook oldalunkon. Reméljük, hogy ezzel sokak figyelmét ráirányítjuk a pihenés és feltöltődés fontosságára, miközben a Kultkikötőben színpadra állított produkciókkal egész nyáron át gondoskodunk az önfeledt szórakozásról – mondta Nagy Viktor, az idén 13 éves Kultkikötő alapító igazgatója.

További információ: www.kultkikoto.hu

jún
23
szo
Massive Attack / Young Fathers @ Budapest Arena @ Budapest Arena
jún 23 @ 8:00 du.
Massive Attack / Young Fathers @ Budapest Arena @ Budapest Arena | Budapest | Magyarország

 

A modern elektronikus könnyűzene kikerülhetetlen csapata, a trip hop stílus egyik elindítója, a brit Massive Attack megannyi év várakozás után végre ismét Magyarországon! Az elképesztően sokszínű és hihetetlen hangulati mélységekbe markoló zenéket június 23-án élhetjük majd át a Budapest Sportarénában!

A 30 éve a pályán mozgó formáció még 1988-ban, a bristoli klubélet bugyraiban kezdte működését és a különleges, hip hop, funk, dub és r&b elemekkel sűrűn átszőtt, belassult elektronikus zenéjük nagyon hamar megtalálta az értő fülekhez vezető utat, és a 90-es évek elejére, lényegében az általuk életre hívott egyedi hangzásból megszületett a trip hop sokrétű zenei világa.

A Robert Del Naja („3D”), Grant Marshall („Daddy G”) és Adrian Thaws („Tricky”) kreativitásából kisarjadt, 1991-es Blue Lines albumra nagyon hamar ráharaptak a zenei ínyencek, az 1994-es Protection – amely után Tricky szólókarrierbe kezdett – és az 1998-as Mezzanine már igazi átütő sikert, és nem kevés szakmai elismerést hoztak a zenekarnak.

Ezt követően már öt évet kellett várni a következő, 2003-as 100th Window, majd hét évet a 2010-es Heligoland lemezekre majd a zenekar egy időre el is tűnt az aktív turnézók sorából, és bár olykor azért felé-fel tűntek a zenei hírekben, közel négy évig viszonylagos csend honolt a Massive Attack körül. 2014-től kezdve viszont már nem csak rendre ott szerepelnek a legrangosabb koncerthelyszínek és fesztiválok fő fellépői között, de a 2016-os Ritual Spirit kislemezen, több mint húsz év után, Tricky is beszállt a zeneírásba.

A zenekar tehát tovább írja a saját és a trip hop stílus történetét, 2018 nyarán pedig végre mi magyarok is újra élőben adhatjuk át magunknak a zseniális csapat ezernyi rétegből összefonódó dallamainak és ritmusainak!

A Massive Attack ráadásul nem egyedül érkezik, ugyanis június 23-án, szombaton a gyakorlatilag már állandó kísérő vendégüknek tekinthető, skót Young Fathers alternatív elektronikából táplálkozó, egyedi pop zenéje hangolja majd be az Aréna közönségét!

Jegyárak: 7 990-17 990 Ft (Álló: 14 990 Ft, nincs kiemelt állóhely, küzdőtér teljes területe elérhető a normál álló jeggyel)
Jegyvásárlás

facebook event

jún
28
csü
X. Véneki Alkotótábor @ Vének, Aranykert Tábor
jún 28 @ 12:00 du. – Júl 1 @ 3:00 du.

 

2018. június 28 – július 1. között a Hermaion Irodalmi Társaság és Fiatal Írók Szövetsége a tizedik Véneki Alkotótábort rendezi meg pályájuk elején járó, pályakezdő szerzők számára. A tábor védjegyévé vált kis létszámú, magas színvonalú műhelymunka mellett előadások, felolvasások és kerekasztal-beszélgetések szolgálják a fiatalok szakmai fejlődését és irodalmi kapcsolataik kialakítását, bővítését.

A programok minden évben olyan téma köré szerveződnek, amely az összes résztvevő számára érdekes és hasznosítható függetlenül attól, hogy milyen művészeti ágban, műnemben alkot. A jubileumi évben a Véneki Alkotótábor hívószavai Test és individuum lesznek.

A próza munkacsoportot Péterfy Gergely vezeti. Nagysikerű regényében, a Kitömött barbárban a preparált test az lebeszélés kiinduló- és gócpontja, a könyvben a test milyensége, mássága meghatározza a karakterek sorsát.

A költők Lanczkor Gáborral dolgozhatnak, akinek műveiben – különösen az Apás szülésben – test és individuum a térrel és természettel összefonódva jelennek meg, a szereplők kapcsolatában érintkezésük helyszíne nem csak díszlet.

Szerzői estre érkezik Deres Kornélia. Verseiben hangsúlyos az idegrendszer, psziché működésének leírása, 2017-es Bábhasadás c. kötete adja a beszélgetés kiindulópontját.

Meghívott vendég továbbá Szöllősi Mátyás. Mind költészetében, mind prózájában (Váltóáram) szervező erőt jelentenek a testi folyamatok, és meghatározzák az alany viszonyát a külvilággal.

A közös gondolkodást nemcsak a központi téma segíti, a helyszín is ideális feltételeket biztosít. A Szigetköz nyugalma, az ártéri erdők csöndje lehetőséget nyúlt inspiráló sétákra, elvonulásra, alkotásra.

Jelentkezés, információk:

https://www.facebook.com/venekialkototabor/
hermaiongyor@gmail.com

II. UbikFarm @ Farmunk
jún 28 @ 2:00 du. – Júl 1 @ 8:00 du.
II. UbikFarm @ Farmunk | Vértesszőlős | Magyarország

 

„Csended tojás. Ahhoz, hogy felbontása közben egyetlen, fontos darabkát se veszíts el belőle, nagyon óvatosan kell eljárnod.” /Ubiciták – Az Orákulum Nagyon Óvatos Eljárásai 12./

További információk hamarosan! szépszabadság!

facebook event

Júl
7
szo
FRIDA KAHLO – Remekművek a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedóból @ Magyar Nemzeti Galéria
Júl 7 @ 10:00 de. – nov 4 @ 6:00 du.
FRIDA KAHLO - Remekművek a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedóból @ Magyar Nemzeti Galéria | 1014 Budapest | Magyarország

A 20. század talán legmeghatározóbb női művészének, a mára ikonná vált Frida Kahlónak a műveiből rendez tárlatot 2018 nyarán a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria. A mexikóvárosi Museo Dolores Olmedo, valamint más jelentős mexikói gyűjtemények jóvoltából több mint harminc festmény és grafika érkezik Budapestre. A válogatás – melyben a művész védjegyévé vált önarcképei mellett szerepelnek olyan jelentős művek is, mint az első vászonfestményeinek egyike 1927-ből, valamint életrajzi ihletésű képek, portrék, szimbolikus tartalommal telített alkotások, rajzok, illetve fotók – betekintést enged Frida Kahlo szuggesztív, ám testi és lelki gyötrelmekkel teli belső világába, valamint az általa megélt és újrateremtett, mitikus valóságba.

Az eredetileg orvosnak készülő Frida Kahlo kisgyermekkorától kezdve betegeskedett. Hatéves korában egy vírusos betegségben a jobb lába eltorzult, majd tinédzser évei végén egy buszbaleset során a gerince és a medencecsontja több helyen eltörött. Ekkor megjárta a testi fájdalmak földi poklát és hosszú időre ágyba kényszerült. A szenvedésből a festés jelentette az egyedüli kiutat, Kahlo művészetének forrása pedig önmaga lett – saját valóságának ablaka a tükör, amelyből saját képe tekintett vissza. A javarészt frontális vagy kétharmad profilból készített merev, hieratikus önarcképei a művész belső világának kivetítései, amelyek segítségével a külvilág felé létrehoz egy új, sokszínű és izgalmas, erőt sugárzó ént. Festőstílusának jellegzetessége, hogy bár klasszikus modellekből indít, merít a mexikói népi kultúra eszköztárából is. Számos művén felbukkannak Mexikó spanyol hódítást megelőző történetének, régészetének, valamint népi kultúrájának elemei.

A budapesti kiállítás a bemutatott művek segítségével megidézi Frida Kahlo életének és művészetének szervesen összefonódó egységét.

Belépő: 3200 Ft (részletek később a Jegyárak alatt).
Bármely kiállításunkra érvényes Ajándékjegy (3000 Ft / 1500 Ft) váltható, mely majd érvényesíthető lesz a Frida Khalo kiállításra is a látogatás napjának megadásával.

További infók

Júl
11
sze
Bánkitó Fesztivál ’28 @ Bánkitó Fesztivál
Júl 11 @ 1:00 du. – Júl 15 @ 5:00 de.
Bánkitó Fesztivál '28 @ Bánkitó Fesztivál | Bánk | Magyarország

 

Mondtuk már, hogy szakadj ki, meg azt is, hogy mindenkinek több oldala van. Beszélgettünk már a bevándorlásról és a korrupcióról, közben és utána pedig a legmenőbb hazai és külföldi bandákra és dj-kre buliztunk. 2018-ban a Bánkitó ‘28 lesz. A tizedik évfordulónkon ugrunk 10 évet és visszamegyünk a jövőbe, hogy megpróbáljuk közösen kikutatni, mit tartogat számunkra az a bizonyos, és mégis hogyan jutunk oda együtt. Hogyan lesz a holnapból holnapután, és abból jövőre? És hogyan színezhetjük ki a jövőképünk, hogy ne csak elmúltnyolcév legyen meg a mileszmost?

Mindezt most is Budapesttől egy órányira, Bánkon mindenfelé dolgozzuk fel közösen, a Bánki-tó hűs habjaitól egy ugrásnyira. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás. Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Bulizz hajnalig, másnap pedig kezd újra.

J E G Y E K

Dec. 12-től pre-sale Auróra klubkártyával ill. új hírlevélfeliratkozóknak.
Dec. 13-tól 300 db szuperlimitált early bird 🐣 jegy

www.bankitofesztival.hu

facebook event

Júl
17
ked
Bemutató – Csepregi János: Morgensternt tiszta papírra @ Lumen Kávézó
Júl 17 @ 6:30 du. – 11:30 du.
Bemutató - Csepregi János: Morgensternt tiszta papírra @ Lumen Kávézó | Budapest | Magyarország

 

Hova tartozom Angliában élő magyarként, ha az Egyesült Királyságban és Magyarországon is migránsnak tartanak? Mi és meddig tartja egyben a családokat? Hogyan fojtják társadalmunkat a generációs tabuk? Csepregi János új kötete, a Morgensternt tiszta papírra (1942) nehéz kérdéseket feszeget kérlelhetetlenül, az utóbbi évek legprogresszívebb és legmerészebb vizuális formájában.

Csepregi János új kötetét a Lumen Kávézóban mutatjuk be, ahol anno Az amerikai fiút is.

Előrendelés ☛ http://www.nowbooks.hu/termek/csepregi-morgensternt/
Az előrendelt kötetek személyesen átvehetők a bemutatón.

A kötetről bővebben:

A titkok, az elidegenedés, a társadalmi, családi elvárásoknak való megfelelni akarás, az illedelmes hazugságok a szétesést vagy a kényszerű összetartozást erősítik? Hogyan oldódik fel személyiségünk a demenciában, a leépülésben? Hogyan fojtja társadalmunkat, hogy a generációk nem tudnak beszélni egymással arról, a holokauszt vagy épp a kommunizmus traumái nem részei a közös emlékezetünknek, hanem olyan dolgok, melyek tabuk? Hogyan tesz magányossá az emlékezés, miként választ el bennünket legszeretettebb családtagjainktól is a rákkal való küzdelem?

Borzasztóan nehéz kérdések, melyek úgy válnak egyre komolyabbá és kérlelhetetlenebbé, ahogy előrehaladunk az olvasással. Csepregi személyes lírája mindnyájunk életéből merít. Kegyetlen, mert egyszerre intim és kérlelhetetlenül hideg, már-már sebészi. Nehéz könyv, aminek befogadásáért alaposan meg kell küzdeni. Leginkább önmagunkkal, saját démonainkkal.

Nagy Kincső vizuális világa erősen összekapcsolódik ezzel a versrengeteggel. Hol továbbgondolja azt, hol saját kérdéseket vet fel, de minden esetben aláhúzza, hogy ez a kötet az itt és mostról szól, nem valamiről és valakikről, valahol távol. Kincső soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem tervezőgrafika szakán diplomázott. Diplomamunkája a Harry Potter-sorozat redizájnja volt, amit felkapott a világsajtó is.

A Morgensternt tiszta papírra (1942) a NOW Books & Music kollektíva gondozásában jelenik meg.

facebook event

Júl
31
ked
11. Ördögkatlan Fesztivál @ Ördögkatlan Fesztivál
Júl 31 @ 10:00 de. – aug 4 @ 11:00 du.
11. Ördögkatlan Fesztivál @ Ördögkatlan Fesztivál | Nagyharsány | Magyarország

 

Nagyharsány-Kisharsány-Beremend-Villánykövesd-Vylyan-Mokos

Lesz tizenegyedik. Sokan kérdezgették, végülis joggal: lesz-e még. Nem törvényszerű a folytatás. Vagy talán mégis. Elkezdtük valaha a magunk kedvére, ám az idő felmutatta, hogy nemcsak magunknak, de sok embernek okozunk vele örömöt, ez már felelősség is.

Folytatni kell. Szokták mondani, „The show must go on!” – mi inkább azt mondjuk: „Mulatságnak lennie kell!”. Mert jó a legjobb produkciókat látni-hallani, felfedezni azokat a műfajokat, amikkel évközben nem találkozunk, de talán még jobb sok jó emberrel együtt múlatni az időt. Tudni azt, hogy ez az öt nap, most majd a 11. Ördögkatlan öt napja a minőség ünnepe lesz. A kultúra minősége és az ember minősége. Találkozunk majd azokkal, akik erre az öt napra jönnek haza, és találkozunk azokkal is, akikkel nap mint nap együtt vagyunk, de az arctalan hétköznapokban nem vesszük észre egymást. Ám itt, a Katlanban 2018 nyarán mindannyian arcot kapunk. Összeér a tekintetünk, és a másik tekintetében meglátjuk önmagunkat is.

www.ordogkatlan.hu 

És ötnapos boldogságban megéljük majd, hogy Találkozni Jó!

facebook event

aug
16
csü
Malomfesztivál 2018 @ Orom
aug 16 2018 @ 10:00 de. – aug 19 2019 @ 12:00 du.
Malomfesztivál 2018 @ Orom | Orom | Vajdaság | Szerbia

 

MALOMFESZTIVÁL 2018 – AZ ÖTÖDIK

2018. augusztus 16-18. / / / 16-18th August 2018

LIKE: Malomfesztivál, Orom & Wemsical Serbia

INFO: http://malomfesztival.com/

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

PHOTO / FILM / LAND ART / WORKSHOPS / VOLUNTEERISM / RECYCLING / SLAM POETRY / CAMPING / GETTOGETHER / LOVE / RAIN / SHOWERS / FLOWERS / NICE FOOD, VERY NICE FOOD

AFTERMOVIE 2015: https://goo.gl/VYhQ4E

MALOMFESZTIVÁL 2016 – The Movie: https://goo.gl/zxozKR

#malomfesztival2018

facebook event

aug
17
pén
Fekete Zaj 2018 @ Mátra-Sástó
aug 17 @ 12:00 du. – aug 20 @ 8:00 de.
Fekete Zaj 2018 @ Mátra-Sástó | Gyöngyös | Magyarország

 

A FEKETE ZAJ Fesztivál visszatér a Mátrába
A 2009-ben indult fesztivált a Fekete Zaj Osztálykirándulás csapata segített életben tartani és most készen állunk egy nagyobb, igazán tartalmas három napra.

Alcest, Anna von Hausswolff, Crippled Black Phoenix, VHK, Aesthetic Perfection, Middlemist Red, Kaelan Mikla, Dope Calypso, Csihar Attila (Void ov Voices), Perihelion, Gustave Tiger, Annelie, Svoid, Pyoba, Trillion, Black Bartók, Persona Non Grata, Agregator, Képzelt Város, Irrational Ortodox Noise, Psycho Mutants, Entrópia Architektúra, Planetdamage, Zivatar, Ann my Guard, Shapat Terror, divideD, Phantasy Bureau, Ygfan, Arkhe
További nevek 04.19-én!

Jegyvásárlás
Jegyek készpénzért: CD Pince, Wave Music Shop

Szállásfoglalás hamarosan!

facebook event

aug
30
csü
III. UbikEklektik @ Zsámbéki Színházi Bázis
aug 30 @ 2:00 du. – Sze 2 @ 6:00 du.
III. UbikEklektik @ Zsámbéki Színházi Bázis | Zsámbék | Magyarország

 

“Jó! De jó! Jaj, de jó!” /Ubiciták – Felkiáltások Könyve 43./

További részletek hamarosan. szépszabadság!

facebook event

Sze
7
pén
Desszert Feszt Budapest III. @ Dürer Kert / Robot
Sze 7 @ 8:00 du. – dec 22 @ 10:43 de.
Desszert Feszt Budapest III. @ Dürer Kert / Robot | Budapest | Magyarország

 

Desszert Feszt Budapest & a Cudi Purci Booking bemutat!
Desszert Feszt Budapest III.

Jegyek és bérletek hamarosan kaphatók a Tixa felületén és a Wavelemezboltban!

OPENING PARTY w. Phoenix Music Hungary
09. 07. Robot
PRIMITIVE MAN (usa)
16 (usa)
UEUM
————————–—————
09. 20. Robot
Far From Alaska (bra)
DOT LEGACY (fra)
————————–—————
10. 08. Dürer Kert
The Skull (usa)
Acid Muffin (usa)
magma rise
————————–—————
10. 12. Dürer Kert
Elder (usa)
Ancestors (usa)
+ vendégek
————————–—————
10. 28. Dürer Kert
ROOM041:
Minsk (usa)
ZATOKREV (sui)

kisterem:
VOKONIS (swe)
Nekromant (swe)
————————–—————
11. 05. Robot
Fistula (usa)
Grime (ita)
TORN FROM EARTH
————————–—————
DESSZERT ZÁRÓ BÁL
12. 21. Robot
Shapat Terror
+ vendégek

facebook event

Le ne maradj semmiről! ;)

Kövess minket facebookon, mert kellenek a
jó arcok!
.
 NOWmagazin.hu