Archív

Calendar

Júl
17
csü
Bánkitó Fesztivál 2014 | Szakadj ki!
Júl 17 – Júl 19 all-day

Bánkitó Fesztivál 2014 – További információk hamarosan!

 

Ha végigittad már a Kazinczy utca összes helyét, ha nem villanyoz fel a sztori tizedszerre, ha a túlóra a normál munkamenet, ha úgy bringázol be a munkába, hogy észre se veszed, ha tüntetésre járni rutin menet, ha nem idegesít fel, az újabb törvénytervezet, ha a kátyúban nőtt virág a zöldfelület, ha a napsütést csak a monitoron nézed, akkor szakadj ki a Bánkitó Fesztivállal!

 

▶ FELLÉPŐK ▶

 

BëlgaZagarA.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I.Mary PopKidsFran Palermo,Népi Papa és a HaverokCarbovarisThe QualitonsVera Jonas Music,Meztelen DiplomatákDirty Flow ClubMiddlemist Red,CsaknekedkislányHó Márton és a JégkorszakPuszi EgyüttesNaked TruckersMayberian SanskülottsSaverneVenice Valley,

 

▶ KÖZREMŰKÖDŐK ▶

 

VS.Művelődési Szint (Müszi)A Város Mindenkié ; Városi Nagycsoport;Kontra Klub; Független Előadó-művészeti Szövetség; Palantír Film Alapítvány; Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény; Kertem Filmklub;Kinoflowl, Mérei Ferenc Szakkolégium; Monitor – Kritikai platform és nyitott műhely ; Nem Privát Színház PLACCC Fesztivál; Reakció Toolkit; Romakép Műhely; tranzit.hu; InSite Dráma; Tünet Együttes; Mózes Ház; Masa; Dor Hadas, Kettős Mérce

 

Gyere el, gondold át, nézd meg a tó túlsó partjáról, és élvezd újra!

 

Tedd fel azokat kérdéséket amik régóta foglalkoztatnak. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás.

 

Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Találkozz máshogy azokkal akikkel mindennap, és ugyanúgy azokkal akikkel már egy éve nem. Beszélgess vagy keresd meg a zenét ami hozzád illik, táncolj, ameddig bírod az éjszakát.

 

Egyszerűen szakadj ki! Szakíts időt a nyugalomra, szakíts időt magadra, szakíts időt arra, ami körülvesz!

 

Facebook event itt.

 

bánkitó

Júl
24
csü
RockPart 2014 @ Balatonszemes, Magyarország
Júl 24 @ 10:00 de. – Júl 27 @ 11:45 du.

A tavalyi sikeres indulás után idéntől új néven, RockPart ‘14 fesztiválként fut tovább az ország legfiatalabb rock- és metal rendezvénye. Ami nem változik: kiváló külföldi zenekarok valamint a magyar élvonal jobbnál jobb koncertjei, nyári hangulat, balatoni fürdőzés a forró délutánokon, kedves, segítőkész személyzet és baráti árak. Mindezt a tavalyihoz képest plusz egy szabadtéri nagyszínpadon, a  bérletesek számára egy ingyenes 0. nappal kiegészítve!

 

Részletes program ITT.

 

RockPart.hu

Facebook

 

 

aug
20
sze
Strand Fesztivál @ Zamárdi
aug 20 @ 12:00 du. – aug 23 @ 11:59 du.

A tavalyi beszámolómban azt írtam, meggondolom, hogy idén elmenjek-e a Strand fesztiválra, tekintve a meglehetősen gyér szervezést és a kellemetlen élményeket a produkciókkal kapcsolatban, de végül mégis amellett döntöttem, hogy részt veszek az idein is. Ha a tavalyi tapasztalatokból kiindulva nem úgy tekintek a VOLT és a Petőfi rádió közös produkciójára, mint egy olyan helyre, ahol minden percét maximálisan kihasználhatja az ember, hanem amolyan balatoni nyaralást kiegészítő koncertlátogatások sorozatára, a fellépőkből kiindulva még valami jó is kisülhet a dologból.

 

Az EFOTT mellett ugyanis itt lesz a viszonylag kevés 25. jubileumi Tankcsapda buli egyike, megtekinthetjük a Petőfiről jól ismert magyar bandákat, köztük a Nagyszínpad tehetségkutató helyezettjeit is, és lesz jó pár érdekesnek ígérkező külföldi név: Wilkinson, Papa Roach, Knife Party, John Newman, és kettő még a már szinte kötelező külföldi fellépők közül is, a Parov Stelar Band és Dub FX. Kedvcsinálónak össze is dobott a stáb egy kedves kis videót, bár mintha a strandolós hangulatot bemutató rész kissé túlozna:

 

Sajnos vagy szerencsére idén nem lesz ByeAlex koncert, amit tavaly annyira élveztünk, lesznek viszont egyéb helyszínek, mint pl. Robur Strand, Diákhitel Kávézó és Strand Bar, amik esetleg magukban hordozhatják a koncerten kívüli programok lehetőségét is. Persze a honlapról nem sok derül ki ezzel kapcsolatban, de augusztus 20-ig, a fesztivál kezdetéig még bármi megtörténhet.

 

Kapcsolódó:

Az a bizonyos ByeAlex koncert…

Strand Fesztivál 2013 – Az első…

 

Honlap: http://strandfesztival.com/
Facebook: Strand Fesztivál Official
Facebook event