Archív

Calendar

aug
20
sze
Strand Fesztivál @ Zamárdi
aug 20 @ 12:00 du. – aug 23 @ 11:59 du.

A tavalyi beszámolómban azt írtam, meggondolom, hogy idén elmenjek-e a Strand fesztiválra, tekintve a meglehetősen gyér szervezést és a kellemetlen élményeket a produkciókkal kapcsolatban, de végül mégis amellett döntöttem, hogy részt veszek az idein is. Ha a tavalyi tapasztalatokból kiindulva nem úgy tekintek a VOLT és a Petőfi rádió közös produkciójára, mint egy olyan helyre, ahol minden percét maximálisan kihasználhatja az ember, hanem amolyan balatoni nyaralást kiegészítő koncertlátogatások sorozatára, a fellépőkből kiindulva még valami jó is kisülhet a dologból.

 

Az EFOTT mellett ugyanis itt lesz a viszonylag kevés 25. jubileumi Tankcsapda buli egyike, megtekinthetjük a Petőfiről jól ismert magyar bandákat, köztük a Nagyszínpad tehetségkutató helyezettjeit is, és lesz jó pár érdekesnek ígérkező külföldi név: Wilkinson, Papa Roach, Knife Party, John Newman, és kettő még a már szinte kötelező külföldi fellépők közül is, a Parov Stelar Band és Dub FX. Kedvcsinálónak össze is dobott a stáb egy kedves kis videót, bár mintha a strandolós hangulatot bemutató rész kissé túlozna:

 

Sajnos vagy szerencsére idén nem lesz ByeAlex koncert, amit tavaly annyira élveztünk, lesznek viszont egyéb helyszínek, mint pl. Robur Strand, Diákhitel Kávézó és Strand Bar, amik esetleg magukban hordozhatják a koncerten kívüli programok lehetőségét is. Persze a honlapról nem sok derül ki ezzel kapcsolatban, de augusztus 20-ig, a fesztivál kezdetéig még bármi megtörténhet.

 

Kapcsolódó:

Az a bizonyos ByeAlex koncert…

Strand Fesztivál 2013 – Az első…

 

Honlap: http://strandfesztival.com/
Facebook: Strand Fesztivál Official
Facebook event