Archív

Calendar

máj
16
pén
ÉTER Fesztivál @ Bolyki Pincészet
máj 16 @ 10:00 de. – máj 18 @ 9:59 du.

www.eterfesztival.hu

 

Beszámolók:

2013:     http://www.nowmagazin.hu/index.php?viewpost=282

 

A rendezvény célja immáron 10 éve: Lehetőséget nyújtani az országban és a határon túl élő, szárnyaikat próbálgató amatőr magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre. Későbbiekben a győztes zenekarok a város, a megye és a régió jó hírének öregbítését szolgálják. További célunk megteremteni a tartalmas és hasznos kikapcsolódás lehetőségét a fiatalok és idősebbek számára egyaránt.

Kiemelt célunk az, hogy a nálunk fellépő és majd győztesként távozó zenekaroknak és előadóknak olyan lehetőséget biztosítsunk, amely gyökeresen megváltoztatja a zenei pályán eddig betöltött szerepüket és ez által az ismertség és népszerűség útjára léphessenek.

További főbb céljaink között szerepel, hogy a fesztivál egyes állomásain (is) olyan technikai és személyzeti hátteret biztosítsunk a jelentkező zenekaroknak, amely során méltóképpen megtudják mutatni tehetségüket.

A rendezvény rövid ismertetése: A tehetségkutatón a meghívott együttesek két színpadon, stílusirányzatokat figyelembe véve, főként saját szerzeményeiket adják elő, egymással versenyezve mutatják meg tehetségüket a közönségnek és a szakértő zsűrinek. A zsűri a produkciók után értékeli, véleményezi a bandákat és iránymutatást ad zenei fejlődésükhöz. -Idén újdonság lesz, hogy a DJ-k mellett EGYÉNI PRODUKCIÓkategóriában is lehet jelentkezni.- Az estéket neves hazai fellépők zárják a FESZT!EGER keretein belül.

Júl
24
csü
RockPart 2014 @ Balatonszemes, Magyarország
Júl 24 @ 10:00 de. – Júl 27 @ 11:45 du.

A tavalyi sikeres indulás után idéntől új néven, RockPart ‘14 fesztiválként fut tovább az ország legfiatalabb rock- és metal rendezvénye. Ami nem változik: kiváló külföldi zenekarok valamint a magyar élvonal jobbnál jobb koncertjei, nyári hangulat, balatoni fürdőzés a forró délutánokon, kedves, segítőkész személyzet és baráti árak. Mindezt a tavalyihoz képest plusz egy szabadtéri nagyszínpadon, a  bérletesek számára egy ingyenes 0. nappal kiegészítve!

 

Részletes program ITT.

 

RockPart.hu

Facebook