Délutáni rockzene! – Stu33: Pure&Free

Délutáni rockzene! – Stu33: Pure&Free

Apr 25

Stu33_by_Urbán Jonatan (1)

Megjelent a Máté István (Stu) szólóprojektjéből született rock banda, a Stu33 első nagylemeze Pure&Free címmel. Összességében az album elég tág határokkal dolgozik, felöleli a punkrock, a pop, és hard rock stílusjegyeit is. Egész jó dalok születtek a három stílus égisze alatt, nem kell nagy talány, jó kis pop-rock egy limonádés laza napsütéses napra. 

Tetovált Kossuth Lajosok, flanelinges Garibaldik

Tetovált Kossuth Lajosok, flanelinges Garibaldik

Apr 24

lumbersexual_2800

Lumbersexual, avagy favágószexuális. Azokat a férfiakat szokás így nevezni mostanság, akik stílusukat tekintve a metroszexuális jellegzetességekkel szemben határozzák meg magukat. A szőrtelenítésre a borotva eldobásával, a strasszköves pólókra a kibolyhosodott inggel, a parfümre izzadt felsőtesttel válaszolnak. Csak én érzem úgy, hogy szar van a palacsintában?

Garázs és elszállás, avagy NEA és KLOGGS @ Müszi, 2015.04.23.

Garázs és elszállás, avagy NEA és KLOGGS @ Müszi, 2015.04.23.

Apr 24

NOW_0780

A ten years before csapata tegnap este sem hagyott minket izgalmas zenekarok nélkül, avagy hatodik alkalommal találkozhattunk a jövő reménységeivel a feltörekvő zenekaroknak otthont adó MÜSZI-ben. Egyértelműen a garázs és a pszichedelia játszotta a főszerepet, mint ahogy a szervezők is e jelmondat köré csoportosították az est fellépőit, persze fűszerezve imitt amott mindenféle hatással.

Ma nyit a Budapest Park!

Ma nyit a Budapest Park!

Apr 23

157055-842x360

Április 23-án nyit Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park, ahol a hazai zenekarok és előadók a legfontosabb koncertjeiket hozzák el idén nyáron is, és számos nemzetközi sztár koncertje is színesíti majd a programot. Idén minden eddiginél látványosabbnak ígérkezik a helyszín: lesz szivárvány fasor égszínkék hangszórókonténer, óriás fogaskerék, ledek, lámpák, lampionok, kívánságtál és megannyi más látványosság is.

Bedugtuk a fejünket a Csuporba, avagy ide menjetek sörözni!

Bedugtuk a fejünket a Csuporba, avagy ide menjetek sörözni!

Apr 23

NOW_9709

“A Csupor sör egy 2012-ben indult kezdeményezés ami söröspalackokba öntve igyekszik mélyíteni a magyarországi sörkultúra dimenzióit a fiatalosság, nyitottság és újítás irányába. Én sem tudnál ennél szebben megfogalmazni az alig több mint egy hónapja a Dessewffy utca elején nyílt apró kis pub, a Csupor velejét. Bizony, ez pub, nem holmi kocsma. És, hogy ez mennyire igaz, azt elmentünk letesztelni.

Új KLOGGS EP – Outer Shell

Új KLOGGS EP – Outer Shell

Apr 23

Kloggs2

Érdekes, elektronikus alapokon pörgő könnyed stíluselegyet mutatunk nektek: itt a Kloggs Outer Shell c. három dalos EP-je. Hallgassuk meg!

Sziget World Music: a világ legjobb tánczenéi

Sziget World Music: a világ legjobb tánczenéi

Apr 22

aesha-11-e1351593095743

A világ számos pontjáról érkező, a felhőtlen szórakozást garantáló tánczenét részesíti előnyben idén is a Sziget MasterCard Világzenei Színpada. A nemzetközileg is elismert programhelyszínen rendkívül színes a kínálat, melynek középpontjában most a cigányzene áll, nagyot merítve a roma zenei kultúrából Indiától, Egyiptomon át a nyírségi Paszabig.

Itt Az új elit! – SZ4P lemezpremier

Itt Az új elit! – SZ4P lemezpremier

Apr 22

Sz4P - foto Zsiga Pal

Hosszú-hosszú várakozás és izgalom után eljött a sorsdöntő pillanat! Itt és most debütál az SZ4P, azaz a Szabadtéri 4akkordos Performansz nagylemeze Az új elit. A srácok 11 dalt raktak össze Horváth Barnabás segítségével a fennállásuk mind a hét évéből, így Az új elit egyfajta SZ4P Best of-nak is beillene, mégis túlnyomó többségben inkább az utóbbi pár év termése került rá. De ne is borzoljuk tovább a kedélyeket, hallgassuk meg azon nyomban!

Friss dal: ŽAGAR feat. KAMA: Sleepwalking

Friss dal: ŽAGAR feat. KAMA: Sleepwalking

Apr 21

Zagar feat Kama_press1

Az április elejei háromállomásos turné után a Žagar új dallal jelentkezett, méghozzá a Mary Popkids-ból ismert Kamával közösen. A most megjelent Sleepwalking című dal egyébként az ősszel mozikba kerülő Az éjszakám a nappalod c. filmben is helyet kap, de még a nyáron videoklip is készül majd hozzá. Hallgassuk meg!

Friss klip: Bin-Jip – Dinner with a Demon

Friss klip: Bin-Jip – Dinner with a Demon

Apr 21

 

A Bin-Jip tavaly megjelent Heavy című második lemezéhez a napokban mutatták be a harmadik klipet. Az első a lemez címadó dalához készült, a Vicky-hez szövegvideó, most pedig a záró dalhoz készítettek klipet, itt a Dinner with a Damon.

Mi van a jól dizájnolt csomagolásban? – Bubba’s Water Grill

Mi van a jól dizájnolt csomagolásban? – Bubba’s Water Grill

Apr 21

bubba1

A keményebbre sikerült hétvége után és a közelgő forgatáshoz inspirációt keresve halra vágytunk. Nem csak simán halra, holmi konzerves vagy fagyasztott, akár unalmasan meggrillezett halra, hanem valami különlegesebbre, stílusosabbra, de legalábbis igazi halra. A budapesti helyek között még ismeretlen után kutakodva bukkantam rá a Déliből nemrég a Corvin sétányra átköltözött Bubba’s water grill-re, ami egyből hívogató, seafood streetfoodot ígér, mindenféle sörtésztás fish and chips-szel és hasonló tengeri finomságokkal, úgyhogy ide indultunk vacsorázni.

Friss klip: Fish! – Egy perc

Friss klip: Fish! – Egy perc

Apr 21

 

Hosszú szünet után újra jelentkezett a Fish!, méghozzá nemcsak a május 8-i nagy visszatérőkoncert hírével, hanem egy új kislemez ígéretével, sőt, egy vadiúj videóval is. Az Egy perc című dalhoz készült a klip, ebben láthatjuk először új dobosukat, Dácit (Hámori Dávid), akit a Sunset zenekarból már ismerhetünk. Íme tehát a videó, nézzétek meg!

Tudtad?

Csak a like ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

×